BIO

Sitter här hemma och har tänt första adventsljuset samt äter en hamburgare från donken tillsammans med Micke. Kan det bli bättre, hoho! Den här helgen är ÄNTLIGEN slut. Det har varit en lååång och väldigt krävande vecka men rolig ändå. Ögonen kliar som bara den, säkert pga både hästskit och trötthet. Nu är man ledig en dag och sen drar det igång igen. Julgalor, DIF, AIK, Idol, Lucia och allt vad det nu heter. Får samla mycket krafter imorgon. Micke och jag kommer nog gå på bio. Fick ju biobiljetter av chefen för att jag grina lite på jobbet i förra veckan. Får ta och göra det lite oftare, HAHA!

Nu ska jag sova och absolut inte ställa väckarklockan. Ska sova lääänge imorgon!

/C.

..

Hittills idag så har jag varit riktigt effektiv måste jag säga. Har inte ens ätit frukost än men har redan dammsugit och moppat golvet i köket, fixat diskmaskinen och plockat undan på köksbordet. Som ett helt nytt kök! Adventsljusstaken har också kommit upp tillsammans med några småtomtar. Jag har även plockat undan lite i vardagsrummet, satt upp en adventsstjärna i fönstret och gjort iordning adventsljusstaken som man eldar varje advent. Börjar bli riktigt mysigt måste jag säga! Nu är det bara resten av lägenheten kvar att städa men det får vänta tills imorgon när jag är ledig. Ska alldeles strax åka iväg till jobbet. Har dock inte bestämt mig än om jag ska äta hemma innan eller när jag kommer till jobbet. Äta på jobbet blir billigast, haha!

/C.

Julpynt

Idag är det om möjligt ännu mörkare ute än vad det var igår vid den här tiden. Säkert för att det är lördag och inte en enda lampa tänd i något fönster. Strax ska jag kila iväg till jobbet och sen när jag kommer hem så blir det lite julpyntning för imorgon jobbar jag från tidigt till sent så idag blir alldeles utmärkt att pynta på.

Nu måste jag kila!

/C.

091127

God kväll!

Jag sitter här hemma i soffan och väntar på att hjärtat mitt ska komma hem. Han jobbar fortfarande, stackarn! Han är varit där i mer än 15 timmar nu så jag förstår om han är trött. Synd att jag har sådan fotfobi att jag inte ens kan vara i närheten av fötter, annars hade han fått fotmassage när han kommer hem. Lätt att säga när det inte finns en chans i världen att han kommer få det, HAHA!!

Det har varit en tuff dag idag på jobbet. Jag har sprungit överallt och ingenstans. Jag tror inte ens att stegräknaren hann med för att jag sprang så mycket. När jag sen kom hem efter jobbet så tog jag en välbehövlig tupplur. Sov i nästan två timmar, vaknade 21.20 och hann precis se Erik sjunga sista låten på Idol. Kunde inte bli bättre :) Nu ska jag snart gå och sova igen, vet dock inte om jag ska vänta på Micke eller inte. Han har i för sig inga nycklar så jag måste ändå gå upp för att låsa upp dörren när han kommer. Hoppas han kommer snart!

Imorgon är det uppe med tuppen som gäller, precis som idag. Blir säkert lika mycket spring då som det blev under dagen idag. Vi har just nu ett av våra största evenemang på hela året den här helgen. Jag gillar när det händer saker på jobbet!

Ska nog ta och göra i ordning sängen nu så den är klar tills det är dags att sova.

Dröm sött!

/C.

Trött.

Hej bloggen!

Jag har precis kommit hem från en liten sväng till syrran och favorit Änglis. Hjälpte till att sätta upp en julstjärna bl.a. men sen blev jag så himla trött så jag var tvungen att åka hem. Jag var ju ute och åt middag igår med jobbet. På Berns hamnade vi. Det var riktigt trevligt och mycket god mat! Det gör jag gärna om :)

Vad har jag mer gjort idag? Jobbat, jobbat och jobbat... Det är mycket på gång nu på jobbet så det blir inte mycket till att vila och slappna av. Nu är det inte lungt förrän julveckan så det blir till att planera varje ledig dag och kväll in i det minsta så man hinner med klappinslagning, julbak, julpynt m.m. Älskar att julen snart är här! Bästa tiden på året enligt mig.

Nu tror jag nog att jag ska ta mig en liten kvällsmacka innan Efterlyst börjar se sova.

Dröm sött!

/C.

Idag är min enda...

Idag är min enda lediga dag den här veckan. Dock ska jag ut och middag med min avdelning på jobbet ikväll, typiskt att det är dagen man är ledig på. Hade gärna gått på bio med karln och sett 2012. Älskar sådana filmer med massor av effekter! Trevligt ska det i alla fall bli att gå ut och äta. Eftersom att det är storchefen som bestämmer vart vi ska gå så blir det nog någon överdrivet fin restaurang som jag inte är van att gå på. Kvarterskrogen passar mig utmärkt, HAHA!

Vad ska man hitta på idag? Jag tror att det får bli en slappar dag och samla krafter inför den ganska tuffa veckan jag har framför mig. Ska se Saw VI, läskigt! Gillar inte riktigt skräckfilmer men nu är det ju mitt på dagen så det borde inte vara några problem :)

Nu dags att borsta tänderna, sen film!

/C.

Då var det dags...

Då var det dags även för mig att skaffa en blogg. Vettigt eller inte vet jag inte, tror att det är mest brist på annat vettigt att göra. Hänga tvätt och städa kan man ju inte göra hela dagarna (men blogga går bra, HAHA)! Det tog mig visserligen nära på en timma att komma på ett namn till bloggen som inte redan används av någon annan. Hade massa bra idéer men när en efter en blev "nerröstad" så kände jag att FRUMPY blev ett passande namn då jag var ganska..eh..frumpy!

Micke har tidigare gjort några försök till att skapa en blogg till mig men av någon anledning så har de aldrig blivit helt färdiga. Jag tänkte nu att jag prövar på egen hand. Dock kommer han bli tvungen att hjälpa mig med olika koder då designen på den här bloggen inte är den roligaste. Vi får se vad han säger om det.

Vem kommer läsa den här bloggen då? Inte vet jag! Troligtvis ingen alls, kanske mamma och syrran, Micke möjligtvis... Men vad gör det..? Skönt att bara få skriva av sig ibland om allt och inget. Jag strävar inte efter att vinna några priser på Blog awards. Helt ärligt så trodde jag inte ens att det fanns någon sådan "gala" men tydligen så kan tjäna pengar på det med!

/C.

RSS 2.0