Effektiv morgon

Vilken effektiv morgon detta har varit måste jag säga! Jag har hunnit med att plocka ihop tvätt och sätta på en tvättmaskin, tömt diskmaskinen samt fyllt den igen och gjort rent diskbänk och spis. Så skönt att slippa det när man kommer hem efter jobbet. Om jag bara kunde komma upp lite tidigare på morgonen så kanske detta kunde bli en vana. Skulle vara så skönt att slippa detta varje dag när man kom hem. Att bara kunna göra det man vill göra och inga måsten, då skulle jag må bra :)
< /br>
Nu sitter jag hur som helst och äter frukost. Ska snart dra mig iväg till jobbet där jag tror att det är ganska lugnt idag. Många som är lediga idag efter helgens event. Skönt tycker jag!


Bjussar på en bild på mig och Ängla från brandstationen :)



God morgon!

Bakningen igår blev verkligen lyckad..eller inte! Mina pepparkaksmuffins, som jag tänkte kunde vara ett kul alternativ till lussebullar, smakade prutt. Eller själva muffinsens blev väl okej, hade behövt lite mer pepparkakssmak men smörjan som man skulle ha ovanpå förstörde allting. Jag provsmakade innan jag la på den på muffinsarna och då smakade den lite prutt. Då ska puckocaroline försöka fixa till den och då smakade den ännu mer prutt, haha! Hur som helst så står de på köksbordet i väntan på att någon vill äta upp dem :) Jag gjorde även polkakola som också den blev misslyckad. Kolan i sig blev lika bra som vanligt men sen när man skulle blanda i hackade polkagrisar så hände något. Jag tror att den blev konstig i konsistensen när sockret i polkan smälte eller något åt det hållet. Nu vet jag vad jag inte ska baka igen i alla fall :)

Nu måste jag göra mig klar för att kila iväg till jobbet. Kampsport är det som gäller idag!


26 november 2010

Ikväll så blir det tacos till middag. Micke slutar dock rätt sent, runt åtta, så jag har tjuvstartat redan nu med nachos och guacamole :) Hoppas det blir något kvar bara till middagen, haha!

Jag har tänkt att jag ska hinna med att julbaka lite innan Micke kommer hem. Vi får se hur det går med det annars får jag göra det på söndag men då ska jag även hinna med att julpynta, njuta av min enda lediga dag denna vecka och mysa med Micke. En sväng med dammsugaren måste hinnas med också.


Blää!!

Den här veckan går så otroligt långsamt. Jag vill bar att det ska bli helg och ledighet. Jag är inte ledig förrän på söndag så det är tre hela jobbdagar kvar. Jag har ingen jobbmoral alls denna vecka men det är bara att gå dit, bita ihop och göra mitt. Idag jobbar jag även kväll så det gör ju inte saken bättre :(

Nu ska jag i alla fall borsta tänderna och sen dra mig iväg till jobbet. Tur att det är snö ute som gör en lite gladare :)


Slappdag

Tog mig friheten idag att gå hem lite tidigare. Nu ligger jag i sängen och tittar på en film. Det kallar jag vardagslyx :) Ibland behövs även dessa dagar då man inte gör något speciellt vettigt. En tvättmaskin ska jag dock sätta på. Måste få bort denna enorma hög med tvätt som vi har. En maskin om dagen räcker inte. Det hinner bli mer smutsig än ren tvätt hela tiden. Typiskt! Nä, nu ska jag slökolla på filmen som jag satt på.


God morgon

Middagen blev toppengod! Jag rekommenderar starkt att göra den. Inte så svårt alls och det är hur bra som helst att tillaga mat i ugnen, man behöver ju inte göra någonting :) Vi använder oss nästan alltid utav stekpannan när vi lagar mat. Det blir ändring på det nu. Undrar vad vi ska hitta på för gott till ikväll.?

Nu ska jag bege mig till jobbet. Ha en fin dag!


iPhone

Nu äntligen så har min iPhone kommit :) Den passa toppenfint i skalet som jag köpte på Gekås i helgen. Dock så är inte mitt nummer flyttat till Halebop än så jag kan inte göra mer än att ladda ner appar typ och surfa. Imorgon så är den redo att ringas med :)

Ikväll är andra kvällen i rad som jag lagar något som vi inte ätit här hemma förut. Känns kul att göra prova på något annat. Det blir lätt så att man hamnar i en slentrian av matlagning. Samma rätter varje vecka. Hur som helst, igår så åt vi hemmagjord kebabsallad. Supergott! Idag så blir det kyckling i ugn som jag marinerat i sweet chilisås, creme fraiche och vitlök. Till det så blir det ris. Hoppas det blir gott :)

Nu kommer Micke när som helst genom dörren och då ska vi äta. Mors!


Gekås

Idag åker vi till Ullared för lite julklappsshopping på Gekås!


Uttråkad

Herre min skapare vad tiden går sakta när man är sjuk! Har inte gjort något vettigt idag överhuvudtaget fast det ska man väl inte göra när man är hemma från jobbet heller.? Jag borde kanske åtminstone tömma diskmaskinen och kanske sätta på en tvättmaskin...

Eftersom att jag var uttråkad av att vara hemma redan vid lunchtid så blir det jobbet för mig imorgon. Att vara hemma när man är sjuk är ingen hit kan jag lova. Är hellre på jobbet och gör nytta. Har dock jobbat en del hemifrån men ändå :)

Ska kanske börja fundera på middag också. I två dagar så har vi ätit toast till middag för det har inte funnits några krafter till något annat. Och sen så skulle vi få äta middag mitt i natten om Micke skulle börja laga middag när han kommer hem vid nio-tiden. Näe, det har vi inte lust med.


16 november 2010

När jag ÄNTLIGEN börjar piggna till igen och inte vill sova heeela tiden så blir jag sjuk och vill inte göra annat än att sova även fast jag inte är trött :( Jag har länge kämpat med att bli pigg igen så jag orkar med att göra saker här hemma efter jobbet såsom att tvätta m.m. men nu orkar jag inte med det eftersom att jag mår som en kratta. Typiskt!

Sen måste jag bara få säga att jag fullkomligt ÄLSKAR att det är första advent nästa helg! Hur mysigt är inte det.? Tänk att äntligen få julpynta, äta lussebullar, baka pepparkakor, lyssna på julsånger..jag längtar!


Äntligen redo för halka!!

Idag har jag satt på vintersulorna på bilen. Eller jag och jag..jag såg på när någon annan gjorde det och betalade för jobbet, haha! Fick dock sitta i kö i över en timme innan det var min tur. Jag var inte den enda som tänkte byta däck idag. Tydligen så ska det bli snö imorgon och det var fler än jag som kollat in väderprognosen :) Jag skulle i alla fall vara lite bussig och dricksa 80 kronor men då bjöd han på 20 kronor istället, haha!

Snart är det dags att laga middag men innan så ska jag sätta på en tvättmaskin så vi har lite rena kläder till imorgon.


Saknar dig!

Jag saknar dig lilla mormor!



Besök hos brandkåren

Igår så var jag, Micke, pappa och lilla Ängla på öppet hus på brandstation. Helspännande! I alla fall för Ängla :) Kul att de har sånna aktiviteter för familjer tycker jag. Lite bilder kommer här;


Ängla och Micke åker brandbil!


Ängla och jag åker ambulans!


Ängla testar på att vara rökdykare!


Prövar på att åka fyrhjuling!


Man fick även klättra på bilarna!


Och så jag :)



Super Djurgår'n (?)

Micke köpte oss en MacBook förra helgen och jag lär mig mer och mer för varje dag hur den fungerar. Är inte alls som en "vanlig" dator. ALLT är annorlunda, om det är bra eller dåligt har jag inte riktigt kommit fram till än men det vågar jag inte säga till Micke, hehe!

Idag tog jag ledigt eftersom att det är lite lugnare på jobbet nu ett litet tag framöver. En vecka eller så :) Igår var det derby så det tog musten ur en. Även om det inte alls var i närheten lika jobbigt som förra så var man beredd på allt och gick på helspänn hela tiden. Synd var det bara att de inte kunde ta hem det denna gången heller. Inte heller var deras nya intro så spännande och tifot blev det något knasigt med. Vi kanske borde sluta med sammansatta ord här i Sverige och köra med särskrivningar på allt så blir det aldrig såhär knasigt :)


Pumpalykta

I fredags så hämtade jag Ängla på dagis för lite mosteränglafredagsmys. Vi åkte hem till oss och gjorde en pumpalykta av pumpan som Micke och jag köpte på Willys någon dag innan. Det var riktigt mysigt att göra en lykta med henne. Efter det så vlle hon gärna se på film så det gjorde vi, sen gick vi till affären och köpte grejjor så vi kunde göra egen pizza. Gott!

Fin va?! :)