Mmm.. nybakade kanelbullar!

Sitter framför tvn i soffan och mumsar på en kanelbulle och dricker saft. Har tänt lite ljus och bara njuter. Jag har storhandlat, städat och diskat (eller tömt och satt på diskmaskinen) så jag förtjänade lite bullar och saft. Barnsligt gott må jag säga! Det är fortfarande inte helt städat hemma men jag har i alla fall plockat undan och dammsugit :)

Måste nog erkänna att jag inte bakat några bullar själv utan när jag var och handlade så köpte jag bake offbullar vilket är minst lika gott tycker jag :)

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan ett tag innan det blir dags att börja med middagen.


All publicitet är bra publicitet

Det blev inte så mycket uppdatering förra veckan men det har sina anledningar, galet mycket jobb och en trött Caroline! Det var en riktigt tuff vecka förra veckan på jobbet och jag hoppas bara att det dröjer innan det blir en lika krävande vecka igen.

Jaha, vad har hänt sen sist då.? Hockeypremiär både för AIK och DIF, Innebandypremiär och så har det ju varit VAL. Och vilket val det blev. Sossarna gick sitt sämsta val någonsing, Moderaterna sitt bästa (bortsett från att alliansen inte fick egen majoritet) och Sverigedemokraterna sitt klart bästa val. De lyckades knipa åt sig en plats i riksdagen. Hur ska detta gå? All publicitet är bra publicitet kan man nog lungt konstatera. Vi har fyra spännande år framför oss nu.

Nacka man man i alla fall vara stolt över. Där lyckades Sverigedemokraterna INTE ta sig in i alla fall. Endast 1,3% tror jag de fick här vilket är knappt 1000 röster.

Nu ska jag ta vara på resten av min lediga dag. Först på schemat står storhandling.


Sjukling

Jag är sjuk! Har feber (tror jag), ont i kroppen, snorig, huvudvärk som inte är av denna värld och ont i bihålorna. Kommer väldigt passande när jag denna vecka har mina två första hockeymatcher samt yterligare ett evenemang på lördag. Det finns ingen tid till att vara hemma även om jag verkligen skulle behöva det så det är bara att bita ihop och hoppas på att jag blir bättre snart. Ska även gå och lägga mig snart för jag sov inte så bra natten som var. Varmt, kallt, varmt, kallt osv hela natten.

Idag har jag i alla fall varit med min mamma. Vi har varit på lite olika ställen, först på Ulriksdals slott där vi skulle på skördemarknad men av olika anledningar så kom vi aldrig fram till skördemarknaden. Vi köpte oss en varsin påse med brända mandlar istället, precis som när man går på julmarknad :)
Efter det så åkte vi ut till Velamsund som också hade skördemarknad men den var inte mycket att hänga i julgran. Istället åkte vi till Gustavsberg där de hade en "vanlig" marknad med lite olika stånd, karuseller och politiker. Vi tog även en sväng i hamnen och gick bl.a in på Ittala Outlet där de har mycket fint som jag vill ha :)

Nu blir det nog sängen faktiskt om jag ska orka med denna sexdagars vecka. Dröm sött!


10 september 2010

Idag sov jag lääänge! Jag är inte den som brukar sova längre än till kl 10 om jag inte har varit uppe väldigt sent eller jobbat sent eller liknande men idag gick jag upp strax innan halv tolv. Jag var visserligen uppe med Micke imorse och fixade frukost åt honom (jag måste vara världens finaste flickvän) och satte igång diskmaskinen samt gjorde rent på diskbänken och på spisen. Efter att han gått till jobbet runt 08.15 så gick jag och la mig igen. Somnade en timme senare och vaknade två timmar senare. Hur skönt som helst! Dock så varade inte detta sköna så länge utan jag hade redan 9 missade samtal på min jobbtelefon så det var bara att hoppa in i duschen för att piggna till och sen ta itu med dessa samtal. Jag hade ju tänkt att jobba lite hemifrån men jobbmailen fungerade inte så det blev inget med det då. Jag blev tvungen att åka in till jobbet för att hämta ett telefonnummer så jag var på jobbet i ca en timme. Ibland kan jag inte låta bli att jobba och det var nära att jag stannade kvar och gjorde det som jag tänkt göra hemma där istället men jag sa åt mig själv att jag behöver vara ledig så jag tog mitt pick och pack och åkte hemåt igen :)

På hemvägen åkte jag förbi Willys och handlade lite mat samt fredagsmys. Jag har dock redan börjat mitt fredagsmys innan Micke ens har kommit hem men jag lovar att spara lite åt honom, men bara lite, haha!



World Trade Center

Jag sitter och tittar på en dokumentär om World Trade Center på TV4 fakta där man får se från bl.a folks privata inspelningar av händelsen samt av pressfolket inspelningar. Det måste ju ha varit helt galet överallt i New York! Vilken panik, oro, skräck, ovisshet folket måste ha känt runt omkring området. Vilken spökstad det blev för ett tag.

Jag är ju av den sorterns människor som tror att detta var en konspiration och att Bush har hittat på allting själv. Dock kanske inte han själv för så smart är han inte att han skulle lyckas genomföra detta men jag tror definitivt inte att det var al qaida som hittade på detta. Nu ska vi inte gå längre in på det för då kommer jag bara att få massa mothugg men det är i alla fall vad jag tror :)

Det är ju faktiskt nästan exakt 9 år sedan det hände. På lördag är det årsdagen. Jag kommer ihåg det som om det var igår för jag var hemma från skolan för jag var sjuk och min syster låg på Huddinge sjukhus där hon opererade sina käkar. Mamma stod och strykte i vardagsrummet i väntan på att de skulle ringa från sjukhuset och jag sitter på undervåningen vid datorn när mamma ropar att "World Trade Center brinner" och jag fattade ingenting. Tog mig upp för trappan och vi tittade på BBC news tillsammans när vi till slut insåg att ett plan kört in i ena tornet. Under tiden som vi sätter där med hakan i golvet så kommer även det andra planet som kör in i det andra tornet. Då förstod vi att det var en terroristattack (eller konspiration som jag tror nu) och inte en olycka som alla trodde först. Mamma glömde i alla fall bort för en stund att syrran låg på operationsbordet :)

Imorgon tänker jag vara ledig från jobbet. Det förtjänar jag mer än väl :) Nästa vecka blir en tuff och spänd vecka så det är lika bra att passa på att vara ledig när man kan. Kommer visserligen få jobba lite hemifrån men det gör inte så mycket faktiskt. Bara jag slipper kontorsmiljön för en dag...


Trött med stort T

Kliandet i ögat har försvunnit men istället så har John Blund flyttat in och jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre. Borde gå och lägga mig väldigt snart då jag börjar lite tidigare imorgon. Har personal som kommer in kl 07.45 så det kan ju vara bra om jag är på plats innan de kommer. Jag är så fruktansvärt dålig på att komma upp på morgonen och speciellt när jag har en tid att passa. Det har fungerat bra nu de senaste veckorna då Micke har börjat samma tid varje dag så då har jag kommit upp per automatik eftersom han ändå ska upp. Imorgon måste jag nu ta mig upp innan honom vilket inte kommer bli roligt :(

Nu ska jag ta mig in till sängen och titta på Efterlyst tills jag somnar. God natt!


7 september 2010

God morgon!

Sitter här i soffan och har precis ätit klart min frukost. Micke har också precis gått iväg och jag ska alldeles snart göra detsamma. Lite kläder måste åka på först vilken kan vara en fördel när man ska iväg till jobbet.

Det kliar något fruktansvärt i mitt ena öga idag. Vet inte varför men det är lite rött och irriterat så vi får se vad som händer där under dagen. Känns inte som en vagel så kanske ögoninflammation.? Vi får hoppaspå att det inte är någonting utan att det går över snart.

Nu måste jag packa ihop mig. Har riktigt mycket att göra på jobbet idag innan Ozzy drar igång...


Lång arbetsdag

Idag har varit en lååång dag! Var på jobbet strax innan nio och kom därifrån runt halv sju. Tidsmässigt så kanske den inte var så lång, egentligen inte längre än de flesta av mina arbetsdagar men det har varit mycket att göra idag samt att jag tänkte gå hem klockan fyra för att hinna till gymmet. Klockan bara tickade på och jag insåg till slut att det inte skulle bli någon träning idag. Typiskt! Jag som hoppade över det igår för att ta det idag istället. Nu blir det ingen träning förän på onsdag eller torsdag för imorgon är det Ozzy och då ska jag gå bredvid Sara som tagit över mina arbetsuppgifter.

Nu ska jag hjälpa Micke att hänga tvätten sen blir det nog sängen för morgondagen blir en lång dag på riktigt.


Hawaii

Jag sitter här och drömmer mig bort till Hawaii! Tänk er gyllene sandstränder, surfing, tropisk djungel, vulkanvandring och mycket mycket mer! Jag skulle verkligen kunna göra nästan allt just nu för att få komma iväg dit. Hawaii är verkligen mitt drömresmål men jag vet inte om vi kommer att komma dit den närmsta tiden. Det är dock inte så fasligt dyrt som man kan tro att åka dit men det är ändå många kronor som ska sparas. Det får väl bli en liten resa till Amsterdam, Barcelona eller liknande istället. Det är inte helt fel det heller :)


Nytt till hemmet

Beställde hem en matta och nya höstgardiner för några dagar sen. Båda två är tänkta att ha i vardagsrummet. Passar bra med en matta under fötterna nu när hösten närmar sig och det börjar bli lite kallt på golvet. Hoppas att den passar in bara. Det är ju alltid ett litet wild card att köpa hem saker från internet men nu hoppas vi på det bästa. Gardinerna kommer tyvärr inte förän i början på oktober men det gör inte så mycket för då kan vi få ha sommar ett tag till i vardagsrummet med sommargardinerna :) Mattan borde i alla fall komma den här veckan.

Nu ska vi göra lite lunch till oss, sen blir det nog bara en slapparsöndag.


Toy Story 3

Jag trotsar kylan för jag vägrar att sätta på mig strumpor. För det första så är det ett tecken på att sommaren är slut när strumporna åker på samt att det är fruktansvärt tråkigt att para ihop alla strumpor efter tvätten och det blir alltid någon stackare som får ligga ensam i strumplådan. Hur som helst så tänker jag inte ha strumpor på mig idag, bara så ni vet!

Om en liten stund ska Micke och jag kila iväg för att få i oss lite lunch sen tänkte vi gå och se Toy Story 3 på bio. Har hört att den ska vara riktigt bra så nu är det upp till bevis. I 3D-format ska vi se den också. Har aldrig varit på bio förut och sett något i 3D så även det ska bli kul. Får se om det är så bra som de säger.





Tränat

Är precis hemkommen från ett träningspass på gymmet. Det var välbehövt kan jag säga! Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen kila vidare på kräftskiva. High life, eller vad är det man säger ;)


2 september 2010

Har haft en supermysig eftermiddag/tidig kväll med lilla Ängla dag. Hämtade henne på dagis strax innan fyra sen åkte vi och handlade för att sen laga lite mat. Det blev paj till middag och Ängla hjälpte till att göra degen. Sen lockade Pippi mer så då tittade hon på det medans jag gjorde klart maten. Vi hann även med att busa lite och mysa framför Pippi. Efter middagen var det dags för henne att åka så nu får jag väl mysa med Micke istället :)

Snart är det fredagsmys och då ska vi iväg på kräftskiva hos några vänner. Ska bli skoj! Jag som inte gillar kräftor tar med mig en paj (gjorde en extra idag) istället som jag kan mumsa på. Ska försöka komma iväg lite tidigare ifrån jobbet imorgon också så jag hinner vila lite innan kvällen. Är så fruktansvärt trött på kvällarna så jag kan behöva vila lite så jag orkar med kvällen :) I skrivandets stund så kom jag på att jag ska ju faktiskt träna imorgon efter jobbet så det blir nog inge vila då inte, typiskt!

Det var riktigt skönt att få komma igång med träningen igen. Vilken energiboost man får! Hade tänkt ta med Ängla på lite familjelek på söndag men det hade redan hennes mamma planerat att göra så det får bli en annan gång tyvärr.


RSS 2.0