Partille Johnny

Ikväll ska vi på maskerad. Temat är nationalitet, inte det lättaste temat enligt mig men det ska nog gå ändå :) Jag har hoppat fram och tillbaka med vad jag ska klä ut mig till. Ett tag tänkte jag att Micke och jag skulle klä ut oss till amerikanska cheerleader och footballplayer men det var inte det lättaste att få tag på sånna kläder. Micke ville klä ut sig till arab, en sån där sheijk eller vad det nu heter. Dom har dock ganska tråkig klädsel, ett vitt lucialinne och en röd- och vitrutig sjal på huvudet. Sen tänkte jag vara en engelsk fotbollshuligan men kom fram till att det var ganska tråkigt. Sen tog det stopp i huvudet. Ett tag tänkte jag även vara in indian men då måste jag hyra en dräkt och det har jag ingen möjlighet att göra just nu så det fick jag slopa. Tänkte även vara en kines men även då måste jag hyra eller köpa dräkt. En serbisk pizzabagare då? Näe, då måste man få tag på en pizzatröja, vilket säkert inte är det svåraste men den idén röstade jag ner ganska så snart. Då slog det mig att även Sverige är en nationalitet! En sån där Partille Johnny kanske med tofsar runt benen och massa dax vax.? Problemet är dock att hur ska jag få till håret med vax i?


Vi får helt enkelt se vad det blir, nånting ska jag lyckas hitta på :)

Kraam /C.

Heja Sverige friskt humör!

Det är helt galet vilken återhämtning Anja gjorde idag efter kraschen igår. Igår kunde hon helt enkelt ha dött och idag, ett dygn senare, så tar hon brons i Super G. Helt makalöst, det var hon verkligen värd! Hela Sverige höll nog andan när hon tog sig ner i störtloppet idag, samma bana som hon igår kraschade i och flög 60 meter. Vilken prestation! Dock inte lika roligt för Lindsey Vonn som åkte ur i slalomen men vi här hemma tror att hon gjorde det för Anjas skull :)

Nu sitter vi här och håller tummarna för Björn Ferry som förhoppningsvis tar hem den andra medaljen för dagen. Han bommade dock på första skjutningen men folk har tagit igen sen efter sånt förr så vi får se om ca 30-40 minuter hur det går. Ska jag orka hålla mig vaken så länge?

Till en helt annan sak. Jag tror inte att det är meningen att vi ska tvätta här hemma. Vi hade ytte pytte lite tvättmedel kvar så i tisdags när vi var och handlade så köpte vi nytt. En STOR förpackning så det räcker länge. Igår när jag sen, äntligen, ska ta tag i tvätten så tar jag det sista tvättmedlet till en maskin. Sen tänkte jag vara gullig och ladda en maskin som Micke kunde tvätta på dagen idag.  Vart ställde jag nu det nya tvättmedlet? Jag bar aldrig upp det från bilen, jag ställde aldrig in det i bilen, jag ställde aldrig ner det i vagnen, JAG TOG HELLER INTE MED MIG DET FRÅN KASSAN! Typiskt! Jag som köpt världens största förpackning med tvättmedel för massa pengar. Nu kunde jag inte göra annat än att gå och lägga mig och irritera mig på det. Hur kunde vi glömma kvar tvättmedlet? MEN, idag när jag åkte hem från jobbet så tog jag en sväng förbi ICA och berättade om mitt lilla missöde och jag fick faktiskt ett nytt paket :) Så nu kan vi äntligen tvätta igen. Jag har förresten redan tvättat en maskin så den måste jag hänga innan jag går och lägger mig. Kanske kan göra det samtidigt som jag tittar på Ferry.

Nu ska jag hursomhelst göra mig klar för sängen, hänga tvätt och heja fram Björn Ferry till en medalj. Dröm sött!

Kram C.

Städa städa varje söndag...

Idag vaknade jag strax innan kl 10. Skönt tänkte jag! Har hela dagen på mig att göra saker. Lyckan var kortvarig. Somnar om vid 12 i soffan och vaknar inte förrän kl 14.30 och plötsligt så var hela dagen borta. Behövde troligen sova de där extra timmarna men jag hade även behövt de där timmarna till att fixa här hemma. Tur att jag är ledig imorgon också så man kan få lite gjort. Håller just nu på att fixa till i hallen, väntar på att golvet ska torka så jag kan ställa dit den nya skohyllan m.m. Hade ju även behövt ta mig till IKEA i veckan så jag kunde köpa den där nya byrån till hallen men det får bli en annan gång. Imorgon kanske :) Det kommer att bli toppenfint när vi är klara! Till våren tänkte vi även lägga lite tid på att måla om där inne. Just nu finns det ingen tid till det tyvärr.

Sovrummet håller också på att bli fint. Vi har köpt en fin byrå dit samt fått upp rullgardinen (som vi köpte i somras men som efter några dagar trillade ner och sen har stått i ett hörn). Jag satte även upp nya gardiner så det börjar ta sig där inne också :) Väggarna fick vi ju omtapetserade strax innan jul så det som är kvar där inne nu är att få ordning på klädkammaren men även där har vi planer, hoho!

Imorgon ska jag köpa nya tulpaner för de vi har har börjat vissna. Tänk vad mycket en bukett tulpaner kan göra :)

Kram
C.

Sista julprylarna borta

Dagen slutade bättre än vad den började idag (den är ju inte riktigt slut än men nästan) :) Vi har varit så duktiga nu ikväll och slängt alla sopor, varit nere i källaren med lite saker som julgransfoten (!) och annat skit, vi har tvättat och städat hela lägenheten. Allt förutom att våttorka golven vilket vi får göra imorgon. Vi har även beställt hem lite nya saker från Jotex som t.ex. en ny skohylla, jackhängare och gardiner till vardagsrummet. Kommer bli toppenfint :) Sen ska jag även försöka ta mig till IKEA igen i veckan och köpa en byrå till hallen och nya soffkuddar.

Nu ska jag titta på Spiderman 3 med Micke och sen får vi inte glömma bort att hänga upp den sista tvätten som ligger i tvättmaskinen. Suck!

/C.

100207

Idag är ingen bra dag...

Förkyld

Jag har gått och dragit på mig en rejäl förkylning såhär i slutet av veckan. Det började i onsdags med halsont, sen när jag vaknade i torsdags så mådde jag skit och stannade hemma från jobbet. Igår var jag tvungen att åka in några timmar (som blev lite mer än några timmar) och idag är jag hemma igen. Snoret rinner helt utan kontroll och halsen rivs upp varje gång jag hostar. Lite typiskt att man blir sjuk den veckan som man har som mest att göra på jobbet i den månaden man har som minst att göra. Förstod ni det där? Haha!

Idag hade jag verkligen behövt göra lite nytta här hemma men jag tror inte att min kropp orkar med det idag. Ska nog försöka mig på att tvätta i alla fall och slänga lite skräp, typ kartongerna från IKEA. Kanske även montera ner tv-bänken som vi har haft i sovrummet men som inte behövs där längre sen vi köpte en ny byrå som tv'n nu står på. Jag ska även försöka ta mig till någon affär och köpa lite tulpaner, det livar upp rätt bra här hemma tycker jag :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!

/C.

RSS 2.0