Badrumsstäd

Om inte vårt badrum är rent nu då vet jag inte hur jag ska få rent det? Jag har skurat och skurat och skurat. Jag har till och med använt en tandborste för att få rent på även de minsta ställena. Det ni :) Typiskt nog så tog skurmedlet slut så jag fick springa över till päronen för att låna lite så nu kan jag fortsätta skura. Det luktar riktigt gott här hemma nu :)


Söndagmorgon

Mattan får stanna! Micke tyckte att den var fin och den gör sig nog bättre sen med den nya soffan vi ska köpa någongång. Det är i alla fall väldigt mysigt om fötterna med en matta :)

Vad ska man hitta på idag då? Städa lite är ett måste. Åka till IKEA kanske? Näe, med tanke på alla människor som var där förra helgen så är det garanterat mer idag. Jag får köpa det där soffbordet någon dag efter jobbet istället. Det blir nog som sagt städning på schemat idag. Och plocka in sommaren från balkongen. En sväng till Nacka Forum får det bli också så jag kan köpa mig nya tights och förhoppningsvis något annat också :)

Inatt ställde man om klockan och fick sova en timme extra på morgonen. Eller hur?! Micke höll mig vaken halva natten och hela morgonen för att han snarkar. Jag blir GALEN! Såhär är det nästan varje natt/morgon och jag vet inte hur länge till jag orkar. Jag börjar nästan grina på nätterna för att jag bara vill sova. Vissa nätter är bättre än andra men oftast så snarkar han nätterna igenom och jag vaknar 100 gånger per natt. Kanske ska köpa sånna där på apoteket som vidgar näsborrarna och som då ska motverka snarkningar :)

Nu blir det frulle!


Mattan på plats

ÄNTLIGEN så kom mattan fram som jag beställde för hundra år sen. Det blev många turer med just den mattan men nu är den på plats och tyvärr så vet jag inte ens om jag gillar den :( Den får ligga på plats tills Micke kommer hem så jag får se hans reaktion :) Jag hade gärna haft den i en lite ljusare färg men det är smällar man får ta när man beställer från nätet. På hemsidan så ser mattan nästan vit ut men den är riktigt beige. Typiskt!


Update: Jag börjar faktiskt gilla mattan mer och mer. Vi får se hur den ser ut imorgon i dagsljus. Att bara ha en matta myser verkligen till hela vardagsrummet i alla fall så själva mattköpet är jag nöjd med :)


Soffa

Igår när vi var på IKEA så hittade vi en soffa som vi var väldigt överens om att vi vill ha. Förhoppningsvis är den vår till jul eller strax efter i alla fall. När jag nu ska gå in och titta på den på IKEA.se så ser jag att den är en 1000-lapp billigare om man väljer den i en annan färg. Tål att funderas på :)



IKEA

Idag har Micke och jag varit på IKEA. Vi och resten av Sverige vill säga men det var faktiskt helt okej ändå. Värst var på parkeringen, Micke ville åka hem redan då men vi hittade en ruta och gick in. Om man helt enkelt inte bryr sig om alla andra så är det inga problem även fast det är så mycket folk. Vi fick dock strunta i köttbullarna för det var galet lång kö men det gjorde inte så mycket. Vi plockade på oss det vi skulle ha (och lite till såklart). Soffbordet som vi tänkt köpa var tyvärr slut så det får jag åka tillbaka och köpa någon dag efter jobbet.

Nä nu ska jag nog packa upp resten av grejjorna som vi köpt, har än så länge bara packat upp hälften :)


Ut i snön

Jag vill så gärna ta mig ut i snön och njuta men jag tar mig ju ingen vart med varken bil eller buss. Det får bli en tur till affären kanske, måste komma på något jag behöver handla först, haha!



Som sagt, dags att plocka in sommaren kanske :)

Jag tror inte att mina tomatplantor mår så bra av snön. Någon som har tips på vad man gör med dem nu när vintern är här? Tomaterna är ju inte ens färdiga än.

Nu skiner solen också, härligt!


Jag ser det snöar...

Och idag kom snön! Vilken fantastisk syn jag mötte imorse när jag skulle stänga fönstret (Micke tvingade mig att ha fönstret öppet inatt för han var varm!) för att barnen utanför bara skrek och skrek. Det var SNÖ ute och flingorna dalade ner från himlen. Helt underbart! Vilken tur att jag är ledig idag då för några vintersulor har jag inte fått på bilen än och alla bussar här ute är inställda förutom en. Hade tänkt fixa däcken i helgen för det var ingen som sa att det skulle snöa idag inte. Nu MÅSTE jag i alla fall vara hemma och tur är väl det för jag behöver städa och nu kan jag inte skylla på något annat, haha!


Update: Jag har ju inte ens plockat in sommaren från balkongen. Kanske är dags nu :)


Kyligt

Jag är en person som inte tycker att det är särskilt jobbigt när kylan kommer utan mer tvärtom. Jag tycker den är helt okej för med kylan kommer även snön och med snön kommer julen osv. Jag måste dock säga att idag var inte riktigt rätt dag för kylan att komma hit. Den påminde mig om att jag gått upp några kilon sen förra vintern och att man inte ska ha en tjock tröja under vinterjackan för då kan man knappt andas. Den påminde mig även om att mössan gör håret statiskt vilket gör att det slickar sig fast i ansiktet och det trivs jag inte riktigt med. Den påminde mig även om att jag behöver köpa två par nya vantar. Ett par som jag kan ha när jag kör (typ skinn så man inte tappar taget om ratten) och ett par tummisar. Och sist men inte minst så påminde den mig om att min rumpvärmare i bilen inte fungerar vilket gör att jag behöver typ ta med mig en filt varje gång jag ska åka någonstans så rumpan min inte fryser alternativt köpa en ny "extern" rumpvärmare på Biltema som man sätter på sätet.


18 oktober 2010

Nu blir det mycket tjat om att jag är så himlans trött hela tiden men jag ÄR trött konstant. De enda jag gör när jag inte jobbar är att sova men inte blir jag piggare för det. Idag slängde jag in en maskin när jag kom hem och sen gick jag och la mig. Sov i tre timmar, sen upp och laga middag, äta och nu snart sova igen. Jag bryter ihop snart! Jag orkar inte vara trött jämt och konstant. Hjärnan fungerar inte som den ska när jag är så trött. Jag behöver verkligen semester! Ska försöka vara ledig fredag, lördag och söndag denna vecka men vi får se hur det går med det. Eller jo, jag SKA vara ledig fredag, lördag och söndag. Så är det bara!

Ligger efter så mycket här hemma. Behövs en riktigt storstädning snart! Försöker göra lite varje dag men eftersom att det inte finns många uns ork i kroppen så går det inte så fort. Micke jobbar så mycket kvällar så han hinner med så mycket han heller tyvärr.

Sov gott!


Tröttpuck

Jag är så TRÖTT! Jag tycker att jag sover ganska bra om nätterna men ändå så är jag trött heeela tiden. Jag har t.o.m med börjat komma in lite senare till jobbet varje dag för att få lite sovmorgon men inte hjälper det. Jag vill bara sova hela tiden. När man äntligen tror att det är lite lugnare så blir ena kollegan sjuk så just nu gör jag två personers jobb vilket är enormt påfrestande. Jag är helt slut både fysiskt och psykiskt och jag behöver lite ledighet snart. Om några veckor så :) Hade tänkt ta någon extra dag ledig nästa vecka men det beror helt på om min mittemotkollega är frisk tills dess eller inte. Hur som helst så tror jag nog att jag ska gå och lägga mig tidigt idag. Redan nu faktiskt. Det skadar ju inte att gå och lägga sig innan klockan nio en dag :)

Om någon vecka så borde våra nya gardiner och den nya mattan komma. Ett nytt soffbord står även högt upp på listan så snart kommer vi ha det riktigt myspys här i vardagsrummet :)


11 oktober 2010

Igår gick jag till frissan och friserade mig lite. Kände att det var dags nu. Dock har det varit dags väldigt länge nu men bättre sent än aldrig :) Jag färgade även håret när jag kom hem så nu känner jag mig riktigt höstfin. Det blev brunt och det passar ju riktigt bra nu till hösten tycker jag

Den här helgen gick ovanligt fort. Kanske för att jag kom hem halv fem i lördagsmorse från jobbet och sov till kvart över tolv. Skulle på kalas halv ett så det var bara att kasta sig upp sängen och hoppa in i duschen. Efter kalaset så stannade vi kvar hos våra vänner och köpte pizza, tittade på hockey (jag sov dock igenom första perioden) och började sen titta på en film. Micke var dock jättetrött (jag hade ju sovit en halvtimme så jag var pigg) så strax efter nio åkte vi hem utan att ha sett klart filmen. På det sättet så flög lördagen förbi och sen var det bara söndagen kvar. Då passade jag som sagt på att fixa barret och sen gjorde vi inte så mycket mer. Jag sov nog någon timme på eftermiddagen så man kan väl egentligen säga att jag har sovit mig igenom hela helgen :) Det blir lätt så när man har jobbat ett pass på 18 timmar och kommer hem tidigt på morgonen.

Den här veckan blir också en tuff vecka med flera hockeymatcher och lite Ladies. Hoppas att den går fort i alla fall. Nu ska jag försöka mysa lite med Micke (om han vill) och sen sova. God natt!


Sen middag

ÄNTLIGEN så har Micke slutat jobba och jag kan börja med maten. Det blir falukorv med stuvade makaroner :) Har dock riktigt ont i högerarmen så jag hoppas det går bra att röra i makaronerna bara. Vet inte vad som är fel med armen men det blir bara värre för varje dag som går. Höger skulderblad känns helt förstört också så jag antar att det är därifrån det kommer. Blir det inte bättre den här veckan så får jag ringa till doktorn så de får kolla på den.

Laga mat var det ja. God kväll!


Morgongympa

Nu på morgonen så var jag med Ängla på gympa på Friskis & Svettis. Riktigt roligt tyckte jag. Ängla skulle mest dricka vatten hela tiden och hänga på min rygg, men det var roligt tyckte hon :) Hur som helst så hade vi roligt på vårt sätt och det var huvudsaken :)

Nu blir det snart släktkalas för Ängla men innan dess ska jag försöka hitta mig en jacka för jag hade inga större framgångar med det varken igår eller i fredags.


Filmkväll

Micke och jag har precis sett klart en film som vi var och hyrde tidigare ikväll. Kommer dock inte ihåg vad den heter och fodralet ligger allt för långt bort för att jag ska orka gå dit och se efter vad den heter, haha! Jag gillade den dock skarpt om man bortser från slutet. Jag ska inte avslöja allt för mycket ifall ni vill se den men jag gillar smarta filmer då jag själv är ganska smart (eller inte, haha)!

Nu ska vi nog gå och lägga oss. Imorgon ska jag på gympa med lilla Ängla innan vi sen ska på kalas hos just henne :) Sov gott!

PS. Filmen hette 'Lawabiding citizen'.


1 oktober 2010

Idag är det officiellt höst och då bestämde jag mig för att packa ner sommarjackorna i källaren så jag får plats för höst-/vinterjackorna. På tal om jackor så måste jag köpa en ny snart för jag har bara antingen tunna jackor eller jättetjocka jackor. Inget mellanting för när det är sådär 5-10 grader ute. Får väl ta mig en tur till Nacka Forum idag och kika lite. Är ju faktiskt ledig idag, wihoo!

Även denna vecka har varit en riktigt tuff vecka. Har varit helt slut varje dag men har ändå kämpat mig upp till jobbet för att genomföra evenemangen. Hockeyderbyt slog hårdast tror jag. Även fast jag inte jobbade längre än någon annan dag så var jag helt slut både fysiskt och psykiskt. Det var tufft men vi tog oss igenom det i alla fall :)

Jag har städat lite nu på förmiddagen och även hängt upp en tavla som jag köpte i Ullared i början på juni. Heja, det har bara gått fyra månader sen dess, haha! Nu är den i alla fall uppe och fint blev det. Som ni vet så är jag ingen hejare på att lägga upp bilder här så ni får helt enkelt komma och titta om ni är intresserade av att se hur det blev :)

Nu lunch, sen iväg för att kika på en jacka. Mors!