Jag ÄLSKAR tulpaner

Såg 2012 igår. Inte den bästa filmen kanske men jag är svag för sånna filmer med så galet mycket specialeffekter. Hur man kan få hela världen att gå under, men bara på låtsas :) Coolt som Monkan hade sagt, haha!

Nu ska jag faktiskt åka iväg till jobbet, det är ju Depeche Mode idag. Mors!

/C.

..

God natt!

/C.

Popcorn

Jag gjorde lite popcorn tidigare ikväll som jag smaskade på medans jag tittade på Johan Falk. Utanpå popcornpaketet så stod det att det var Endast 7,2% fett i. När jag sen öppnar paketet och tittar på själva påsen så var det Endast 6,4% fett i. Lite ironiskt tyckte jag, haha!

Idag har vi varit på kalas för Tina som fyller år imorgon. När vi kom hem därifrån så var både jag och Micke galet trötta av allt ståhej så vi la oss på soffan en stund för att vila. Tre (!) timmar senare så vaknar jag och inser att klockan är åtta och att vi borde gå upp så vi kan somna båda två sen. Vi hade båda kunnat sova ett tag till men då ökade risken med att inte kunna somna alls senare. När vi väl tagit oss upp ur soffan så var den stora frågan vad vi skulle äta till middag. Ingen orkade direkt laga mat så vi (läs jag) lagade en varsin omelett till oss med lite lök och skinka. Det var mina första omeletter någonsin som jag tillagar och jag måste säga att de blev helt okej :) Nästa gång får det bli en omelett med lite mer omtanke bakom, kanske lite svamp och sånna goda saker.

Det är nog dags för sängen snart skulle jag tro. Jag har en ganska tuff vecka framför mig med många tidiga mornar och många sena kvällar. Jag hoppas bara att jag kan somna. Dröm sött!

/C.

Mmm mango!

Sitter i soffan framför Lets Dance och äter mango och kiwi. Gott!

Typiskt! Jag har...

Typiskt! Jag har missat antikrundan idag. Såg nu att det gick på tv men det är ju snart slut. Tycker det är ganska intressant att se all skit som folk samlar på sig och som sen visar sig vara ganska så värdefullt. Undrar om jag har något hemma som är värt pengar? Vår bokhylla från IKEA kanske..? Hahah!

Nu har jag faktiskt inte virkat på flera dagar, inte på hela veckan faktiskt. Har i för sig jobbat sen måndag, tisdag och igår så var vi och storhandlade efter middagen. Kanske kan virka lite idag samtidigt som jag tittar på en dokumentär om jordbävningen i Haiti. Stackars människor!

Micke är så galet duktig nu när han har bestämt sig för att gå ner i vikt. Över 6 kilo har han gått ner på två veckor. Själv har jag säkert gått upp i vikt även fast jag kämpar jag med. Jag känner mig inte ett dugg lättare än förra veckan. Vi får se på lördag. Om jag nu inte har gått ner något så hoppas jag åtminstonde att jag står fast på samma vikt som förra veckan för jag har faktiskt inte ätit en endaste godisbit på hela veckan. Inte heller något annat onyttigt. Den 1 februari ska vi även börja gymma. Ska bli så himlans skönt att komma igång igen med träningen. Varför just den 1 februari undrar ni säkert då, varför inte idag? Det är faktiskt så att vi ska börja träna på ett nytt gym här i närheten som öppnar den 31 januari och eftersom att vi båda jobbar den dagen så blir 1 februari perfekt. Jag ser verkligen fram emot det!

Nu ska jag ägna lite tid åt människorna i Haiti. Vi hörs!

/C.

Upp och iväg...

Upp och iväg till jobbet!

/C.

Hemma från bion

Då var man hemma igen efter bion. Riktigt bra tycker jag. Micke var dock lite besviken men han har ju läst boken och det har inte jag. Han hade ganska höga förväntningar på filmen medans jag inte hade några alls. Jag har ju som sagt inte läst boken men tydligen så har man lämnat ute ganska mycket från den. Fast å andra sidan så är ju filmen bara baserad på boken och inte en exakt kopia. Skulle dom göra filmen exakt efter boken så hade vi suttit där halva natten och tittat på en film som garanterat hade blivit ganska utdragen och tråkig. Precis som det här inlägget börjar bli, haha!

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

/C.

Snabba cash

Ikväll ska jag gå på bio med Micke och se Snabba cash. Hade det gått hade jag nog valt en annan dag då jag känner mig väldigt seg idag. Men nu är biljetterna betalda så det är bara att rycka upp sig :) Hoppas den är bra så det är värt det, hehe!

Jag har fått en vagel (det låter ganska äckligt) eller liknande i ögat. När jag vaknade imorse så var ögat alldeles ömt och jag trodde att jag hade fått en smäll eller nåt men så gick jag och tittade mig i spegeln och såg att ögat var lite svullet. Typiskt! Hoppas det går över snart och att det inte blir värre till imorgon när jag ska jobba på Idrottsgalan. Kan ju inte stå där med ett öga som det ser ut som att satan själv har skapat, haha!

Ska gå över en sväng och hälsa på Ängla hos mamma och pappa innan det är dags att bege sig till bion. Mors!

/C.

Robinson

Skulle egentligen ha varit på kalas idag för Carolina men mår inte riktigt hundra idag så jag stannade hemma. Micke gick dit så jag blev alldeles ensam här hemma :( Hade varit mysigt att få lite värme av honom (då jag fryser ganska mycket just nu) men det är kul för honom att ha något att göra. Jag får väl bädda ner mig i soffan med täcket och virka lite samtidigt som jag tittar på Robinson. Inte det bästa programmet men jag tror inte att TV har förstått det där med att det är faktiskt på helgen som man gärna tittar på någon bra film, då man kan vara uppe lite extra länge på kvällen. På veckodagarna har man ingen lust att titta på en film som slutar efter tolv om man ska upp tidigt dagen efter.

Någon som har något tips på vad man kan göra för att må lite bättre? Äta en glass kanske :) Jag ska nog pröva det, om jag nu orkar ta mig till köket vill säga. Ska försöka virka lite också. Det var, tro det eller ej, ganska så kul! Det tar tid visserligen, men det blir fint och tiden går fort när man håller på. Jag ska visa resultat sen när mössan är klar :) Köpte mer garn idag så jag kan virka en mössa till Ängla sen när den här första är klar. Jag frågade vilken färg hon ville ha och hon ville ha blått. I för sig så är alla färger blåa för henne men jag köpte det ändå. Jag hittade en ganska fin blå färg så vi får se sen när den blir klar :)

Nu ska jag nog lägga mig ner på soffan och se vem som åker ut ur Robinson.

/C.

Mössa nr 2

Inte för att jag blev klar med mössa nummer 1 men jag gav upp den och började på en ny. Jag köpte nytt garn, den här gången ull (istället för bomull) och en ny virknål som var lite större. Jag bytte även färg på garnet, det blev rosa istället för svart. Det är MYCKET lättare att se vart man ska sätta in virknålen då samt att ull är mer flexibelt än bomull. Den blir nog riktigt bra den här gången, skam den som ger sig!

Nu tänkte jag faktiskt slänga mig i sängen, Micke sover redan (!) vilket kan vara ganska mysigt då han redan har värmt upp sängen, haha! Jag har börjat använda spikmattan varje gång jag går och lägger mig. 10 minuter varje kväll till att börja med. Det är verkligen en upplevelse i sig kan jag säga. Hela ryggen blir varm och man riktigt känner hur blodet börjat pumpas runt. Det gör lite ont men är ändå väldigt skönt. Nu blir det sängen, dröm sött!

/C.

Önskemål?

Jag sitter just nu och virkar en mössa. Det går sådär, den kommer nog bli lite knölig och lite lufthål här och var men vad gör det? Den kommer vara gjord av mig och alla kommer vilja ha den, hahaha! Ni får se resultat sen när den är färdig och vem vet, sen kanske man kan få önska sig till en mössa med valfria färger :)

/C.

Virka mössor

Jag sitter och tittar på nyhetsmorgon och där är det två killar på 15 år som virkar mössar. Det ser ju hur kul ut som helst så jag tror att det ska bli min nya hobby! Virka mössar och halsdukar, vad tror ni om det? Undra om det är svårt..? Förhoppingsvis inte för då kommer jag säkert lägga ner hela projektet innan jag ens börjat, haha! Men jag tror faktiskt att jag ska pröva i alla fall, det verkar ju som sagt helskoj!

Nu ska jag kila iväg till jobbet, kommer komma i tid idag :)

/C.

Magi

Hokuspokusfiliokus, huvudvärk försvinn!!! Näe, inget hände. Om inte magi funkar och inte alvedon, vad kan då ta bort den här fruktansvärda huvudvärken..? :(

Spikmatta

Imorgon börjar allvaret igen, då är det dags att börja jobba på riktigt igen. Har egentligen ingen vidare lust med det. Ganska skönt att vara hemma och göra det man känner för :) Helst av allt skulle jag nog vilja åka tillbaka till fjällen, eller någon annanstans, för att slippa tänka på alla måsten här hemma. Tvätta, städa, diska, dammsuga, jobba etc etc etc. Tråkigt nog så funkar ju inte riktigt det, om jag inte blir miljo någon gång förstås, haha! Då kan någon annan få tvätta och städa åt mig, hahaha!!

Idag är det Micke som lagar maten, wohoo, så tills den är klar ska jag nog lägga mig en stund på spikmattan och hoppas på att den får min huvudvärk att gå över. Skumt det där, bota ont med ont... Mors!

/C.

Hej då julegranen

Nu är glada julen slut slut slut, julegranen kastas ut ut ut... Trist :(

100105

Det ser lite ut som ett h-vete här hemma måste jag erkänna. Resväskor och påsar överallt, granbarr i hela lägenheten (känns det som i alla fall) och det var väl typ allt, hehe. Lite svårt att packa upp och fixa och trixa bara när jag får huvudvärk av minsta lilla rörelse. Micke får helt enkelt fixa allt medans jag ligger i soffan och glor på film, haha! Låter som en plan tycker jag :)

Vi köpte hem super mario till wii igår och jag kan inte sluta spela även fast jag blir galet förbannad när det inte går som jag vill.  Det är helt sjukt vad arg jag blir när jag dör, då tvingar jag mig själv till en liten paus så jag inte kastar kontrollen i väggen eller i stackars Mickes huvud eller liknande. Sen efter tag kan jag börja spela igen men då går det fortfarande lika dåligt :( Det är sjukt svårt om man jämför med när man spelade på nintendo 64 typ, haha!

Snart kommer Micke hem från hockeyn som söta Sara ordnade biljetter till. Micke blev superglad! Vi hörs!

/C.

Hemma igen

Då var man hemma igen från härliga fjällen. Dock med ett omskakat huvud, värk i ryggen samt med en förkylning men vad gör det, vi hade ju kul! Kändes lite konstigt när jag vaknade imorse och det var alldeles tyst i lägenheten. Det fanns ingen Ängla som sprang runt och lekte. Det fanns heller ingen som hade plockat fram frukost, typiskt!

Idag blir det väl till att packa upp allt vilket är ganska tråkigt och det brukar alltid sluta med att jag packar upp lite och sen ligger resten kvar ett tag till, hoho!

Nu ska jag i alla fall se efter om det finns något spännande i kylen som man kan äta. Känner mig lite hungrig. Mors!

/C.

RSS 2.0