Härliga helg

Vilken fantastiskt helg det har varit. Härligt väder, trevligt sällskap, god mat och mycket mer! I fredags så åkte jag, Micke, Ängla, Camilla och Wemblan till Andys lekland och lekte av oss. Det var dock inte bara barnen som uppskattade det utan även vi 'vuxna'. Micke var nog den som uppskattade det mest. "Kan vi inte åka bara en gång till, snälla?" fick jag höra från honom innan vi skulle hem, haha! Vi åkte rutschkanor, lekte i bollhavet och klättrade! Jag hade blåmärken överallt dagen efter, tydligen så var inte leklandet anpassat för oss äldre barn, typiskt! På kvällen så kom Jenny, Wemblan, Stefan, Tina och Ängla över på lite tacos samt hockeytittande. Vi var ute och lekte lite i parken efter maten också, sen tittade jag, Jenny och barnen lite på Pippi. Det är ett måste när Ängla kommer över till oss, hoppa i sängen och titta på Pippi :)

I lördags så tog jag och Micke bilen ner till mammas kolonilott. Micke hade lovat att hjälpa pappa att sätta upp ett staket runt kolonilotten. Jag var även en fin människa och hjälpte mamma att sätta lite potatis. På det viset så kanske man kan få smaka lite när den är klar, hoho! Även Ängla och Tina kom ner efter ett tag och då sprang Ängla och jag runt och lekte lite. Vi gick även ner och tittade på hästarna som finns i närheten av koloniområdet. Vi kastade lite vatten på varandra också för det var ju så himlans varmt, men härligt! När det var dags att röra sig hemåt så åkte Ängla med mig hem, Micke åkte hem till Jocke för att titta på lite fotboll med grabbarna. Ängla tog sig ett bad och sen vilade både hon och jag. Men först tittade vi såklart på Pippi, haha! På kvällen blev det sen grillspett hemma hos mamma och pappa. Riktigt smarrigt tycker jag!

Igår så åkte vi iväg till Skansen och tittade på alla djuren. Micke, Ängla, Tina, Jenny, Steffe och Wemblan hängde på! Det var riktigt mysigt måste jag säga. Vi hade picknick på gräsmattan och matade ankorna med köttbullar och korvar. Det blev även lite karusellåkning och glassätning. En väldigt mysig dag!

 

 

 

 


Efter jobbet så åkte jag och Micke till forum och införskaffade oss ett varsitt tennisrack samt några bollar. Efter middagen så drog vi iväg till Orminge och spelade lite tennis. Gick väl sådär måste jag säga. Jag har aldrig spelat tennis förr och det var Mickes andra gång. Vi fick springa efter bollarna ganska mycket om man säger så, haha!

Nu tror jag nog att jag ska ta och hoppa ner i sängen. Är ju en dag imorgon också. Dröm sött!

Kraam C.

SOOOL

Klockan är snart tio och termometern visar dryga 20 grader. Bara att klä på sig och gå ut i solen :)

Kraam C.

Tillägg...

Jag måste bara få lägga till att jag har sjukt ont i rumpan efter att ha cyklat idag. Bara så ni vet!

Kraam C.

100513

Hej bloggen!

Igår var det som sagt ciurkustajm med Micke, Ängla, Wembi, Jenny och syrran. Det var riktigt kul faktiskt. Kul att göra nånting annat än det man alltid gör annars. Ängla och Wembi tyckte det var toppen med alla djur. I pausen så fick barnen antingen rida på en ponny eller på en kamel. Ängla och Wembi valde ponnyn. Det var kul! Det var faktiskt så kul att Ängla ville göra det en gång till och eftersom att hennes moster är världens bästa så fick hon självklart göra det igen :) När elefanterna sen kom in i manegen så ville hon ju självklart rida på de också men det fick hon tyvärr inte. När jag och Micke har blivit miljonärer så kan vi åka till Thailand och rida på elefanter. Hur som helst så var det en riktigt lyckad kväll tycker jag, alla var glada och nöjda!

Nu till något helt annat, idag tog jag nämligen premiärturen på min nya cykel. Det var sjuuukt jobbigt måste jag erkänna. Jag cyklade först bort till mamma och pappa som var nere på kolonilotten och grävde lite. Väl framme så var jag helt slut så jag passade på att äta lite yohurt och en banan. När jag var där så funderade jag länge på om jag skulle slänga in cykeln i bilen och åka med i bilen hem men ICKE! Jag satte mig på cykeln och började trampa hemåt. Dock hann jag inte mer än några hundra meter innan kedjan hoppade. Först fick jag inte tillbaka den eftersom att den hade fastnat men efter mycket om och men så gick det så då var det bara att hoppa upp på cykeln igen och börja trampa. Jag hade lust att ge upp många gånger på vägen hem men skam den som ger sig säger jag bara. Nu är jag äntligen hemma och helt j*vla slut! Men jag är ändå så galet stolt över mig själv som klarade det. Ska försöka ta en tur med cykeln varje dag, då kommer jag bli riktigt fit till sommaren, haha!

Nu liter bilder från cirkusen igår!

 

 

 

Kraam C.


Cirkus Maximum

Imorgon ska jag, Micke, Ängla, Wembi, Jenny och syrran gå på Cirkus Maximum. Ska bli riktigt roligt, framförallt för barnen. Ängla ser verkligen framemot det i alla fall :) Den har tydligen fått bra recentioner har jag hört så nu har jag väldigt höga förväntningar på den, haha!

Idag hämtade jag och Micke lilla Änglis på dagis. Hon blev riktigt glad, som hon visserligen alltid blir när vi kommer. Är så kul att se att hon verkligen uppskattar att vi kommer och hämtar henne. Vi tog i alla fall en sväng ner till Nyckelviken och tittade på djuren. Fanns dock endast kaniner, hönor, grisar och hästar idag. Kossorna och fåren var borta vilket Ängla snabbt la märke till. Att grisarna luktar gott håller moster inte riktigt med om!


 

 

 

Nu ska jag sova. Är ju en dag imorgon också. Dröm sött!

 

Kraam C.


När blir det vår tur..?

Har inte så mycket mer att säga idag än GRATTIS chefen till lilla flickan som kom till världen idag! Jag är verkligen jätteglad för er skull :)

Kraam C.

Hur mycket ska man tåla?

Vaknar av att jobbtelefonen ringer. Tänker att det är ingen idé att jag svarar för jag kommer bara låta nyvaken och oproffitionell. Strax efter ringer det på min privata telefon, undra vem det är tänkte jag. Jag svarar eftersom att det är ändå min privata telefon, då kan man låta hur trött som helst :) "Hej Caroline, det är ***! Min chef vill ha vin till logen ikväll, kan du ordna det?" Hur mycket ska vi tåla? Hon fick alltså inte tag på mig på min jobbtelefon, då ringer hon till nummerupplysningen för att få reda på mitt privata nummer. Kunde hon inte bara ha lämnat ett meddeleande på jobbtelefonen eller skickat ett mail som alla andra gör.? Tänk om alla skulle börja ringa på min privata telefon, då skulle jag få byta nummer för jag har ingen lust att kunderna ringer mig när jag är ledig på min privata tid. Jaja, nu fick jag det sagt. Jag kommer ordna vin till hennes chef men jag kommer inte acceptera om hon börjar ta för vana att ringa på min privata telefon.

Nu ska jag göra mig iordning och åka iväg till jobbet. Mors!

Kraam C.

Hammer

Jag har faktiskt köpt mig en cykel, en Hammer Citybike. Galet cool måste jag säga :) Den var egentligen tänkt till att bli Mickes men den var lite för liten för honom så då fick den bli min istället. Perfekt! Min tanke med att skaffa en cykel är att jag ska börja cykla till jobbet. Gör jag det så får jag både gratis motion och kommer ha den fitaste rumpan öster om stan plus att jag kommer att bli lite lite rikare då jag slipper tanka bilen så ofta. Finns alltså inget negativt med detta köp, bara positivt! Sen att jag fick den till ett riktigt bra pris också gör ju inte saken värre, haha!


Fin min cykel är va.? :)

Nu ska jag mysa lite med Micke och sen ska jag sova för imorgon blir det långpanna. Dröm sött!

Kraam C.

RSS 2.0