Back on track

Här var det dött vill jag lova! Tre månader sen jag skrev sist, hehe :) Skulle inte vilja påstå att det hänt så mycket sen sist så jag kör på som om jag skrev här igår ;)

Har semester just nu och haft de senaste tre veckorna. Var dock sjuk veckan innan jag gick på semester så har inte varit på jobbet på fyra veckor. Känns lite konstigt faktiskt och ska inte dit (förhoppningsvis) förrän 20 juli och tre dagar framåt. Sen semester igen tills den 8 augusti och då blir det endast mjukstart med solschema :)

Micke har även han haft semester men började jobba igår igen och jag är redan uttråkad och känner mig sååå ensam om dagarna. Hur ska jag klara mig resten av sommaren? Har haft lite (mycket) ont i magen de senaste dagarna men så fort det är över så kan jag ju i alla fall ligga på stranden och glassa :D Om vädret nu håller i sig vill säga!

Har en tendens att kunna sitta hemma en hel dag ibland och inte känna mig särskilt uttråkad men så fort det blir kväll så vill jag göra ALLT! Ta en promenad, dammsuga, städa, bara nånting! Varför är det så? Även om jag gjort saker på dagen så kan det bli så så det har nog inte något att göra med att det gått så lång tid utan att göra något utan det är nog bara så att man INTE KAN göra samma saker sent på kvällen som på dagen. Kan ju visserligen ta en promenad men lite läskigt när det börjar skymma och ingen annan är ute. Dammsuga kan jag också göra men tror inte Micke blir så glad då som ligger och sover, haha! Jag får helt enkelt finna mig i att blogga är det enda vettiga jag kan göra på kvällen :D


RSS 2.0