Sovmorgon

Tog mig en behövlig sovmorgon idag och det med råge! Jag gick inte upp förrän efter tolv och det, mina vänner ska ni veta, är inte särskilt vanligt för att vara mig. Jag har tagit det lugnt sen gick jag gick upp och och glott lite på tv, gjort mig iordning i lugn och ro samt ätit lunch (frukost?). Alldeles strax ska jag dra mig iväg till jobbet, jobbar sent idag. Hoppas att jag orkar mig igenom denna dag nu när jag äntligen fått sova lite :) Jag märkte igår att jag har två STORA svarta ringar runt ögonen, likt två blåtiror, som jag hoppas försvinner snart bara jag får lite sömn och avkoppling.

Huvudvärken börjar smyga sig på nu som vanilgt så kanske ska köpa lite alvedon på vägen till jobbet..


Sol och bad

Jag har så himla svårt att sysselsätta mig när jag är ensam. Det är inte riktigt min grej att vara ensam, trivs bättre i grupp :) Det är ju inte särskilt roligt att städa och fixa hela dagarna men det är det enda jag kan komma på att göra. Har ingen större lust att börja jobba imorgon igen men ska bli skönt med lite rutiner igen. Dock så ser denna månad ganska mörk ut med MASSOR av jobb och jag ser väl inte riktigt fram emot det tyvärr. Om Micke kan få en vecka eller några dar ledigt i februari så ska jag övertala honom om att åka till ett varmare land för att få komma bort. Vila upp sig lite för även om jag varit ledig i lite drygt två veckor bortsett från lite jobb här och där så är det ändå samma sak varje dag. Behöver lite omväxling och en sandstrand, blått hav och en solstol tror jag kan vara perfekt för oss :)


Urk...

Jag önskar inget hellre än att krypa ner under täcket igen och gömma mig så jag slipper gå till jobbet. Har ingen större lust med det alls idag!


Nytt år - nya möjligheter!

Nu när det är nytt år och allt så har jag lite saker som jag hoppas kommer inträffa under detta år.

- Att vårt hem kan hålla sig såhär städat som det är just nu
- Att jag hittar mig nya utmaningar på jobbfronten
- Att jag går ner lagom mycket i vikt så jag trivs med min kropp
- Att vi köper en ny soffa
- Att Sverige vinner Eurovision Song Contest
- Att jag kommer iväg till återminstone en storstad en weekend, helst två
- Att Micke får sitt drömjobb
- Att Sverige vinner J-VM i hockey
- Att jag får åka till Gran Canaria
- Att min bil inte är/går sönder
- Att jag kommer igång med träningen på gymet och cyklingen i vår/sommar
- Att vi flyttar till radhus (I wish)
- Att jag har världens bästa 25-års kalas
- Att jag vinner drömvinsten på lotto
- Att jag får ett par Shepard-tofflor
- Att vår julgran till nästa jul inte är lika sned som denna vi har nu
- Att jag och Micke gör lite mer saker tillsammans

..listan kan bli hur lång som helst men helst av allt önskar jag mig att både jag och Micke trivs med vad vi gör samt att vi är lyckliga varje dag!

Får passa på att önska ett GOTT NYTT ÅR!!



RSS 2.0